Husk mig ?

Webshop

1

Indsend din opgave

Vælg hvilken ydelse du ønsker tilbud på, hvor mange tilbud du ønsker samt leveringstid, prisestimat mv.

2

Du modtager tilbud

Du modtager priser, vilkår, evt. forslag mv. fra leverandørerne

3

Du vælger leverandør

Du kan herefter frit vælge den leverandør, du ønsker at benytte

Indtast nemt og hurtigt informationer om din nye webshop, og modtag – efter eget valg – 3, 5 eller 7 tilbud. Find webshop leverandør her!

Hvad er en webshop?
En webshop er en hjemmeside, hvor det er muligt at sælge produkter, ydelser eller andet, direkte til forbrugeren. En webshop benyttes oftest til at sælge direkte til slutbrugeren, men anvendes også til B2B.

De fleste webshops er i dag bygget op i et CMS system, som står for content managenment system, herunder ligger bla. Magento, Open Cart m.fl. Et CMS system gør det muligt at redigere frit i bla. tekst, billeder mv. og har gjort hele webshop-processen meget nemmere.

Som alt andet udvikler webshoppens design, funktioner mv. sig løbende. Og på samme måde som du bedømmer en fysisk butik på indretning, medarbejderservice mv., bliver din virksomheds seriøsitet også vurderet på jeres webshop. Derfor er det vigtigt, at webshoppen fremstår pæn og præsentabel samt er nem at navigere rundt i.

Fordelen ved nettet er, at du som forbruger kan finde 10 leverandører på meget kort tid. Som virksomhed kan dette til gengæld være en ulempe. Hvis webshoppen er svær at navigere rundt i – eller hvis forbrugerne synes, at webshoppen fremstår kedelig og uprofessionel, tager de bare den næste på listen. Det er derfor vigtigt, at webshoppen fremstår seriøs og professionel samt hurtigt giver forbrugeren den information, vedkommende søger.

Tænker I på at få en ny webshop, så finde en webshop leverandør her!

Har du spørgsmål omkring dine behov og krav til din nye webshop, så kontakt venligst vores servicecenter, hvor en af vores medarbejdere vil hjælpe dig.

Med venlig hilsen
3webtilbud.dk