Husk mig ?

Hjemmeside

1

Indsend din opgave

Vælg hvilken ydelse du ønsker tilbud på, hvor mange tilbud du ønsker samt leveringstid, prisestimat mv.

2

Du modtager tilbud

Du modtager priser, vilkår, evt. forslag mv. fra leverandørerne

3

Du vælger leverandør

Du kan herefter frit vælge den leverandør, du ønsker at benytte

Find nemt en leverandør til din nye hjemmeside her. Indtast info om hjemmesiden og modtag efterfølgende – efter eget valg – 3, 5 eller 7 tilbud på din nye hjemmeside. Det er nemt og hurtigt

Hvad er en hjemmeside?
En hjemmeside er et informationsgivende website, hvori det er muligt at fremvise information til personer der anvender internettet. En hjemmeside kan indeholde lyd, tekst, billeder, video, kontaktformular, filer mv. En hjemmeside bliver som oftest benyttet at virksomheder, men mange privatpersoner, foreninger mv. har også hjemmesider.

De fleste hjemmesider er i dag bygget op i et CMS system, som står for content managenment system, herunder ligger bla. WordPress, Joomla, Drupal m.fl. Et CMS system gør det muligt at redigere frit i bla. tekst, billeder mv. og har gjort hele hjemmeside-processen meget nemmere.

Som alt andet udvikler hjemmesidens design, funktioner mv. sig løbende. Og på samme måde som du bedømmer du en fysisk butik på indretning, medarbejderservice mv., bliver din virksomheds seriøsitet også vurderet på jeres hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at hjemmesiden fremstår pæn og præsentabel samt er nem at navigere rundt i.

Fordelen ved nettet er, at du som forbruger kan finde 10 leverandører på meget kort tid. Som virksomhed kan dette til gengæld være en ulempe. Hvis hjemmesiden er svær at navigere rundt i – eller hvis forbrugerne synes, at hjemmesiden fremstår kedelig og uprofessionel, tager de bare den næste på listen. Det er derfor vigtigt, at hjemmesiden fremstår seriøs og professionel samt hurtigt giver forbrugeren den information, vedkommende søger.

Tænker I på at få en ny hjemmeside, så finde en hjemmeside leverandør her!

Har du spørgsmål omkring dine behov og krav til din nye hjemmeside, så kontakt venligst vores servicecenter, hvor en af vores medarbejdere vil hjælpe dig.

Med venlig hilsen
3webtilbud.dk