Husk mig ?

Google AdWords og Analytics

1

Indsend din opgave

Vælg hvilken ydelse du ønsker tilbud på, hvor mange tilbud du ønsker samt leveringstid, prisestimat mv.

2

Du modtager tilbud

Du modtager priser, vilkår, evt. forslag mv. fra leverandørerne

3

Du vælger leverandør

Du kan herefter frit vælge den leverandør, du ønsker at benytte

Få gratis 3, 5 eller 7 tilbud på jeres Google AdWords eller Google Analytics opsætning. Find nemt en leverandør til AdWords og Analytics her!

Hvad er Google AdWords og Google Analytics?
Google AdWords er Googles eget annonceringsværktøj, der kan få jeres website frem på side 1 inden for 30 min. Med Google AdWords er det gratis at ligge på side 1. Men der betales, når en bruger vælger at klikke sig ind på jeres hjemmeside.

Google Analytics er et gratis webanalyseværktøj, som bruges verden over af store og små virksomheder. Med Google Analytics kan I bla. se, hvor i verden, hvilken trafikkanal mv. de besøgende kommer fra, samt hvilke søgeord, trafikkanaler mv. der genere salg, leads, besøgende mv. Google Analytics viser i sidste ende, hvad der virker og … endnu vigtigere … hvad der ikke virker. Google Analytics er efter vores mening et must for alle hjemmesider.

Så tænker I på at få udarbejdet en god Google AdWords kampagne eller få opsat Google Analytics, finder I nemt og enkelt en dygtig Google AdWords eller Analytics leverandør her!

Har du spørgsmål omkring dine behov og krav til Google AdWords eller Google Analytics, så kontakt venligst vores servicecenter, hvor en af vores medarbejdere vil hjælpe dig.

Med venlig hilsen
3webtilbud.dk